Gelaatsverzorgingen 

Ik kies ervoor om in het instituut aan huidverbetering te doen maar tegelijk ook een moment van totale ontspanning te creëren. Zodat niet alleen je lichaam tot rust komt maar ook je hoofd. Tegelijkertijd krijgt je huid de kans om zich te gaan verbeteren, vernieuwen en zo ga je niet alleen buiten met een stralende, gezonde huid maar ook helemaal relaxt.

Hieronder vind je het skin menu, voor elk huidprobleem gebruiken we een andere toepassing. Het is belangrijk dat we samen streven naar een zo gezond mogelijke versie van je huid. Zo kan je huid alle ingrediënten op de meest optimale manier gaan opnemen.

Uiteraard kan ik niet alleen zorgen voor die perfect gezonde huid en is het aangewezen dat je een handje toesteekt thuis.

Het zou erg spijtig zijn als je je huid thuis gaat verwaarlozen. Een huidplan kan je hierbij helpen en zal ervoor zorgen dat je huid op elk moment de juiste ingrediënten krijgt om optimaal te kunnen stralen.

Deze verzorgingen zitten boordevol hoogwaardige ingrediënten dat je direct het resultaat kan zien na 1 behandeling. Benieuwd, kijk hier in het skin menu wat ik voor je kan betekenen. 

Vragen? Ik help je graag verder -> info@purepalace.be of 0479 63 13 46

SKIN MENU

Pure Palace             Haakveld 6 2547 Lint   info@purepalace.be     0479/ 63 13 46

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 by Pure Palace