Wie ben ik?

Ik ben Tjorven, 35 jaar en mama van 2 hummeltjes. Een meisje Evolet (04/'18) en een jongen Lovick (03/'20) en vrolijke levensgezel van Dirk die tevens ook mijn partner is achter de schermen van Pure Palace.

Ik ben met mijn instituut gestart in mijn 21ste levensjaar, jong maar met al wel wat ervaring :-). Die ervaring kreeg ik deels mee van mijn mama en tante die samen ook al zoveel jaren een instituut runden. Dus zeg maar, met de paplepel ingegeven en de passie nooit kwijtgeraakt.

Wat is mijn passie? 

 

Wel, mensen in de watten leggen. Zorgen voor een rustmoment, je eigen "voel je goed" bewustzijn teruggeven. Een stralende en gezonde huid geven. Je meenemen in de wondere wereld van mijn pure producten. 

Ik wil ervoor zorgen dat je kan stralen in je eigen kracht. En dit door pure, no nonsens producten die meteen een geweldig resultaat geven. 

 

Met mijn brede glimlach, een vleugje humor en mijn vakkennis ontvang ik je graag in mijn instituut.

Mijn klanten, mijn inspiratie

Mensen die reeds klant zijn weten dat ik steeds met de glimlach klaarsta om elk huidprobleem op te lossen. Het vleugje humor krijg je er gratis bij en wordt zeker door de mannelijke klanten gewaardeerd. Dit maakt het stapje naar de "schoonheidsspecialiste / skincoach" weer wat aangenamer.

Sociale media

Ondertussen verdiep ik me ook weer wat meer in de sociale media van Pure Palace, ook daar kan je men pure zelve vaak aan het werk zien.

Ik hou ervan om je mee te nemen en je kennis te laten maken met al wat mijn instituut je te bieden heeft.

Hopelijk tot gauw!

Pure groetjes, 

Tjorven

Pure Palace             Haakveld 6 2547 Lint   info@purepalace.be     0479/ 63 13 46

  • Pure Palace instagram
  • Facebook Social Icon

© 2017 by Pure Palace