Pure Palace             Haakveld 6 2547 Lint   info@purepalace.be     0479/ 63 13 46

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017 by Pure Palace 

Mijn Filosofie 

Pure Palace is een klein instituut gelegen in Lint City :-). 

In het dagelijkse leven is er steeds een gezonde rush aanwezig, toch kan deze soms overheersen en lijkt een me-time momentje ver weg.

Graag wil ik u daarbij helpen en voor u een perfect me-time moment creëren.

Pure Palace is een feel-good, look-good instituut. Ervoor zorgen dat u zich goed voelt en volledig kan relaxen is dan ook 1 van onze prioriteiten. Daarnaast geef ik u advies en begleiding om alle mogelijke huidproblemen op te lossen en te voorkomen. Als u zich goed voelt bij het verlaten van het instituut en u weet hoe u thuis aan de slag kan gaan, dan heb ik mijn job goed gedaan. 

So feel good, look good is hiervoor een uitgelezen motto!

Ik ben Tjorven, graag wil ik u begeleiden in deze grote wereld van huidcosmetica. Samen zoeken we naar een doeltreffende oplossing voor uw huid of zorgen samen voor een ontspannen me-time moment. 

Met mijn brede glimlach en toewijding voor dit vak zorg ik voor een perfecte combinatie van vakkennis en ontspanning. 

Minimale inspanningen kunnen al grote veranderingen geven. Zo kan een dagelijkse reiniging van de huid al een krachtig verschil geven op het vlak van huidveroudering. Verandering begint bij jezelf, wij begeleiden je enkel tijdens deze ongelooflijk interessante reis. 

Geen interesse in de behandelingen maar wil u wel graag aangepaste producten voor uw huid gebruiken thuis, ook dan ben je aan het juiste adres. 

 

Neem contact op met mij (0479 63 13 46 of info@purepalace.be) en ik zorg voor een op maat gemaakt huidplan dat u thuis kan toepassen.

Ook hierbij is de juiste begeleiding cruciaal, zo kan u op elk ogenblik thuis uw eigen me-time moment creëren. 

Zo, wie weet tot ziens? 

Tjorven 

Dit ben ik :-), met mijn brede glimlach, vleugje humor en ruime kennis van het vak ontvang ik jullie graag in het instituut.